Kultura

Pátek bude v Noře patřit ’Exitu 99’, sobota divadlu

K o p ř i v n i c e (dam) - Páteční večer bude v Nora Café patřit spřátelené frenštátské agentuře Exit 99. Párty v režii D.J. ’S Foresta, Blue a Talla bude zároveň vernisáží výstavy ’Plastiky ve fotografii’ bratranců Fojtíkových.

Sobotní večer bude patřit prvnímu představení z divadelního projektu Prkno. Jako první se v hudebním sále představí ostravské divadlo Aureko II s hrou ’Andělů na zem spadlých’.


Nedělní odpoledne bude v Tiché patřit třetímu ročníku ’Tuleňa’

T i c h á (dam) - Třetí ročník recesní akce Tichavský tuleň připravila na tuto neděli tamní dobročinná seznamovací a dohazovací agentura Techtle - mechtle. Akce začne v poledne devátého ledna ve středu obce.

Letos se pořadatelé nechali ovlivnit výzvou bývalých studentských vůdců a žádají politiky: ’Neodcházejte - Protřepejte se’.

Jádro akce je tvořeno souboji dobrovolníků na kládě pohupujících se nad studenými vodami řeky Tichávky, které obvykle končí pádem obou aktérů do ’vln’. Pořadatelé vyzývají představitele politických stran, aby přímo na kládě předvedli ’přičumujícím’ masám voličů svou přímočarost, stabilitu, chladnou hlavu, vřelé srdce a odolnost proti namočení v kalných vodách.

Součástí ’Tuleňa’ bude také křest knihy dobrodruha a cestovatele Pavla Knebla Putování pro nic za nic.


Kino ukáže lidem ’Konec světa’

K o p ř i v n i c e (dam) - Obavy z toho, že první dny nového roku 2000 budou znamenat konec světa, se nenaplnily. Ti, kdož by si však apokalypsu rádi prožili, mohou ode dneška až do pondělka zasednout do hlediště kina Puls, večerní představení budou totiž patřit americkému akčnímu snímku ’Konec světa’ s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli.

Odpolední představení budou patřit repríze první epizody ságy Star Wars.


© Kopřivnické noviny

Poslední aktualizace: 05.01.2004 10:34